Sllatine

Festa e Bjeshkes Sllatine 2017

Shume mall te madhe per Vendlindjen time Sllatine pershendes te gjithe Sllatinen shume respekt per Te gjithe Sllatinen dhe falenderoj shume nga zemra ...

Aeroporti ushtarak i Sllatines - Klan Kosova - Milot Hasimja

Pas shume viteve mos hyrje dhe enigme po ju sjellim pamjet e tunelit ushtarak te aviacionit ne Sllatine. Mesoni me shume per kete aeroport te fshehur nen ...

Drag Race Prishtina (Sllatine)

Drag Race Prishtina.

Komuna Sllove "sllatina"

Sllatine,Diber,Albania behu fan ne https://www.facebook.com/pages/Komuna-Sllove-OFFICAL-PAGE/192105017500177?ref=hl.

Festa e Bjeshkes Sllatine 2015 pjesa 1

Shume mall te madhe per Vendlindjen time Sllatine pershendes te gjithe Sllatinen shume respekt per Te gjithe Sllatinen dhe falenderoj shume nga zemra ...

Perurimi i shkolles "Njazi Rexhepi" Sllatine

Perurimi i objektit te ri shkollor ne Sllatine te eperme, Viti. 07 mars 2015.

SLLATINA E MADHE- View from drone

Cette vidéo traite de SLLATINA VU DU CIEL.

Festa e Bjeshkes Sllatine 2015 pjesa e 2

Shume mall te madhe per Vendlindjen time Sllatine pershendes te gjithe Sllatinen shume respekt per Te gjithe Sllatinen dhe falenderoj shume nga zemra ...

Faauna ne Sllatine-Viti.avi

Kemi edhe veze sheruese te semundjeve te ndryshme. Fauna jone gjendet ne fshatin Sllatine te eperme,ne rajonin e Gjilanit.

festa e bjeshkes Sllatine pjesa 2

Festa e bjeshkes Sllatine: pjesa 2: Nga Daniel Hysa.

Sllatine e Madhe, 4 prill 1999 -

Ne malet e Sllatines, gjate luftes. Ismaill Piskala se bashku me familje, si dhe pjesa me e madhe e banoreve te Sllatines ishin detyru te largohen ne mal nga ...

SLLATINE 2012 Komuna Sllove,Diber,Albania

Per tu bere fansa ne Komuna Sllove klikon me posht https://www.facebook.com/pages/Komuna-Sllove-OFFICAL-PAGE/192105017500177?ref=tn_tnmn.

valbona llaiv ne sllatine te resturant meli BY-JETON

inqiozuar llaiv ne sllaitne te resutant melli nga valbona nga shqipria me dy kenge patriotike shum te mira . se shpejti me shum muzik tallava.

Punimet ne M9 Prishtine - Peje (Sllatine - Gjurgjevice), pjesa 1

Fshati Sllatine qarku i Podujeves (Besiana)

Sllatina nje Fshat me bukuri te shumta natyrore si dhe mundesi ideale pere jetes por pere fat te keq i braktisur nga popullata e atjeshme.

Delet e Agim Beqirit SLLATINE ne bjeshken e Abaze Dt 29 09 2017

Delet e Agim Beqirit SLLATINE NE Bjeshken e ABAZE 29 09 2017.

MONDIAL PARK SLLATINE KOSOVA

Mondial Park ju mundeson organizimin e dasmave dhe ahengjeve te ndryeshme familjare retaurant me kuzhine te pasur tradiconale dhe internacionale salla ...

Fauna jone ne Sllatine te eperme-Viti.avi

Nese jeni te interesuar per blerjen e shpezeve ne faunen tone,ju mund te na kontaktoni ne email-adresen fauna.jone.sllatine.viti@hotmail.com.