Detyra

Detyra 50 Përqëndrimi i Tretësirave

Sa gram hidroksid të natriumit NaOH, nevojiten për të përgatitur 250 cm^3 tretësirë me përqëndrim 1 mol/dm^3 (1M)?

Detyra 77 Llogaritja e pH se tretesirave

Të llogaritet pH e tretësirës e cila në 1dm^3 përmbanë 100mg NaOH.

Detyra 90 Perqendrimi i tretesirave

90 Cili është përqëndrimi i tretësirës e cila përmbanë 40 g Na2CO3 në 600 g tretje. Dendësia e tretësirës është 1067 g/cm^3 ?

Detyra 55,56,57,58,59 Përqëndrimi i Tretësirave

Nëse kemi 250g tretësirë sheqer me përqëndrim mase 20% . Llogaritni përqëndrimin në përqindje të tretësirës se re që formohet pas: Përzierjes me 150 g ujë ...

Detyra 75,76 Llogaritja e pH se tretesirave

Të llogaritet pH e tretësirës së CH3COOH me përqërndrim 0,1 mol/dm^3 nëse Ka=1,8∙10^(−5) mol/dm^3 Të llogaritet pH e tretësirës së NH4OH me përqërndrim ...

Kur je n'dilem me zgjidh detyra matematik

Copyright : Albanian Vines Original.

Detyra 73, 74 Llogaritja e pH së tretësirave

Të llogaritet pH e tretësirës së HCl me përqëndrim 0025 mol/dm^3 dhe të llogaritet pH e tretësirës së NaOH me përqëndrim 0025 mol/dm^3.

1KL Summer - Detyra e dytë e Medës 21.07.2018

Mehdin Pergjeqaj - MEDA #Summer1KL #1KafeMeLabin #1KL #LabinotGashi #LabinotSGashi #KTV #KohaVision #3ND #TVHost #TVShow #producent ...

DETYRA NGA KIMIA. Detyra1. Llogaritja e masës atomike relative

Nëse dëshironi të dini më shumë, regjistrohuni në kursin e juaj të preferuar. Klikoni në linkun e mëposhtëm: http://www.msokimi.com/

1KL Summer - Detyra e tretë e Medës 21.07.2018

Mehdin Pergjeqaj - MEDA #Summer1KL #1KafeMeLabin #1KL #LabinotGashi #LabinotSGashi #KTV #KohaVision #3ND #TVHost #TVShow #producent ...

1KL Summer - Detyra e parë e Medës 21.07.2018

Mehdin Pergjeqaj - MEDA #Summer1KL #1KafeMeLabin #1KL #LabinotGashi #LabinotSGashi #KTV #KohaVision #3ND #TVHost #TVShow #producent ...

1KL Summer - Detyra e parë e Big Mama's 05.08.2018

Facebook: https://www.facebook.com/1KafeMeLabi Instagram: @1kafemelabin #1kafemelabin.

1KL Summer - Detyra e Fifit 25.08.2018

Fifi @fifi.official.fr #Summer1KL #1KafeMeLabin #1KL #LabinotGashi #LabinotSGashi #KTV #KohaVision #3ND #TVHost #TVShow #producent #eurokoha ...

1KL Summer - Detyra e parë e Lindonit 08.09.2018

Lindon Berisha @lindon.b #Summer1KL #1KafeMeLabin #1KL #LabinotGashi #LabinotSGashi #KTV #KohaVision #3ND #TVHost #TVShow #producent ...

Pa Koment - Shkarkohen nga detyra Artur Selmani dhe Luan Dervishi

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit (KPK) ka shkarkuar nga detyra Artur Selmanin, prokuror në Prokurorinë e Përgjithshme.

Shkarkohen nga detyra Artur Selmani dhe Luan Dervishi - Top Channel Albania - News - Lajme

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit (KPK) ka shkarkuar nga detyra Artur Selmanin, prokuror në Prokurorinë e Përgjithshme.

Shkarkohet nga detyra “thithëlopa e korrupsionit” Ermioni Çekani

Na beni Like ne Facebook: https://www.facebook.com/gazetapamfleti/ Website: http://pamfleti.net/ Subscribe: http://bit.ly/SubscribePamfletiNet Instagram: ...

1KL Summer - Detyra e parë e Sinan Hoxhës 14.07.2018

1KLSummer Sinan Hoxha #1KafeMeLabin #1KL #LabinotGashi #LabinotSGashi #KTV #KohaVision #3ND #TVHost #TVShow #producent ...

1KL Summer - Detyra e tretë e Sinan Hoxhës 14.07.2018

1KLSummer Sinan Hoxha #1KafeMeLabin #1KL #LabinotGashi #LabinotSGashi #KTV #KohaVision #3ND #TVHost #TVShow #producent ...

1KL Summer - Detyra e parë e Granitit 01.09.2018

Granit Derguti @granitderguti #Summer1KL #1KafeMeLabin #1KL #LabinotGashi #LabinotSGashi #KTV #KohaVision #3ND #TVHost #TVShow #producent ...

1KL Summer - Detyra e dytë e Lindonit 08.09.2018

Lindon Berisha @lindon.b #Summer1KL #1KafeMeLabin #1KL #LabinotGashi #LabinotSGashi #KTV #KohaVision #3ND #TVHost #TVShow #producent ...

Vetting, shkarkohet nga detyra prokurori Ramadan Troci - Top Channel Albania - News - Lajme

Prokurori Ramadan Troci është shkarkuar nga detyra nga Komisioni i Pavarur i Kualifikimit (KPK).

1KL Summer - Detyra e tretë e Lindonit 08.09.2018

Lindon Berisha @lindon.b #Summer1KL #1KafeMeLabin #1KL #LabinotGashi #LabinotSGashi #KTV #KohaVision #3ND #TVHost #TVShow #producent ...

Report TV - Rama: Nuk iki nga detyra! Kam nisur një luftë që nuk ka shans ta lë në mes

Kryeministri Edi Rama përsëriti disa herë me vendosmëri se nuk do të heqë dorë nga posti i tij, përsakohë ka marrë besimin e qytetarëve për një mandat të plotë ...